15.08.2018, 13:27 | Af: Peter Josephsen | Foto: FC Midtjylland

Danske klubber går sammen om at få fans på stadion

I samarbejde med alle danske Superliga-klubber har Divisionsforeningen igangsat et initiativ, der skal dyrke fankulturen i lokalområderne og få flere tilskuere på stadion

Divisionsforeningen og FC Midtjylland lancerer kampagnen "90 minutter med mit hold", der skal fremme fankulturen i lokalområderne og få flere tilskuere på stadion. Som et initiativ heraf, får klubberne et par gange om året besøg af en rullende billetvogn i nærmiljøet. Vognen indeholder en speciel "photobooth", hvor fans kan få taget et billede til sociale medier, samt et billetkontor, hvor det vil være muligt at anskaffe billetter til næste hjemmekamp.

Lørdag d. 18. august fra kl. 12-14 besøger det rullende billetkontor Torvet i Herning. De første 50, der kommer, kan få en billet til dem selv og en ven til hjemmekampen imod Randers FC søndag, d. 26. august, kl. 20.00. Derefter vil billetter kunne købes til 90 kr. for voksne og 45 kr. for børn. Der vil desuden være flere aktiviteter på Torvet, herunder små konkurrencer og udvalgte fanzoneaktiviteter fra FC Midtjyllands officielle fanzone, samt autografskrivning og mulighed for at få taget billeder.

Fodbold handler om passion, glæde, fællesskab og meget mere. Bliv en del af fællesskabet, der nyder 90 minutter med dit hold, FC Midtjylland. Kom på Torvet i Herning på lørdag mellem kl. 12-14, hvor både Lupus og spillere ligger vejen forbi.

12.00 Fanzonen åbner og Lupus spiller fodbold
13.00 FCM-spillere kommer på besøg