19.02.2019, 14:20 | Af: | Foto: FC Midtjylland

"Der er ikke så meget fis med jyderne"

Det er med stor glæde, at tre forskellige hoteller fra København – Marriott, Crowne Plaza og Bella Sky – mandag blev præsenteret som nye loungepartnere i FC Midtjylland.

"Der er ikke så meget fis med jyderne – og specielt ikke midtjyderne."

Sådan roser marketingdirektør Morten Jensen, BC Hospitality Group, når han omtaler både FC Midtjylland og hele området og miljøerne omkring klubben. Det er en stærk mentalitet, der præger området, og af samme grund er BC Hospitality Group, der står bag de eksklusive hoteller Bella Sky, Crowne Plaza og Marriott i København, trådt ind i kredsen af sponsorer med intet mindre end tre nye navne til VIP-loungen på MCH Arena. Mellem hotelkæden og FC Midtjylland er der et stærkt match på værdier, og det er drivkraften i samarbejdet.

Hvis ikke du var på MCH Arena til hjemmekampen mod AaB, og dermed ikke så den nye lounge, så glæd dig – i loungen møder du et nyt look, og der vil løbende være tiltag målrettet gæsterne i loungen.

Se klippet "Der er ikke så meget fis med jyderne" i playeren ovenfor.