13.11.2018, 08:54 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

Et formelt møde for uformelle snakke

Søndag var det tid til kvartalsmøde i FC Midtjyllands ungdomsafdeling.

Der bliver snakket meget om ‘FCM DNA’ i Midtjylland. Men hvad betyder det egentlig? Og hvordan implementerer man det i sin træning?

Det skulle de 30 trænere og ledere i FC Midtjyllands talentafdeling diskutere og teste på søndagens kvartalsmøde i Herning Fremad.

Hele FC Midtjyllands talentafdeling på U15 og nedefter var samlet i Herning, hvor sportschef i klubben Svend Graversen gav sit bud på, hvordan et træningspas med “FCM-DNA” ser ud.

Svend Graversen er nemlig indbegrebet af det midtjyske DNA. Det mener elitechef Jonas Bliksted, der til daglig har overblikket over talentafdelingen for U15 og ned.

Kvartalsmødet er til for at samle alle i FC Midtjyllands talentafdeling. Det er nemlig sjældent at alle er samlet på én gang.

- Det er den formelle måde at få uformelle snakke. Vi gør det for at sikre sammenhængskraften og kulturen i klubben, siger Jonas Bliksted.

Næste kvartalsmøde finder sted i februar.