10.07.2018, 13:30 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Få din billet til MCH Arena på din smartphone

Vi har brugt sommerpausen på at opgradere billetsystemet på MCH Arena, så fans og gæster nu har mulighed for at scanne billetter direkte fra en smartphone.

Superligaens sommerpause er brugt effektivt hos FC Midtjylland, som har opgraderet billetsystemet på MCH Arena.

Klubbens fans og gæster kan nu vælge at få billetten leveret på smartphone, og efterfølgende scanne billetten direkte fra smartphone, når man skal ind på MCH Arena.

– Det er vigtigt for os, at det bliver så nemt og attraktivt som muligt at besøge MCH Arena, og vi lever i en tid, hvor vi er tættere på mobiltelefonen end printeren, siger Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør hos FC Midtjylland.

Hensigten er at give fans og andre gæster en endnu bedre oplevelse på stadion, og tiltaget skal også ses som en naturlig forlængelse af lanceringen af klubbens app, der næsten har rundet 12.000 downloads. Tiltaget giver ydermere den fordel, at det fremadrettet bliver muligt at belønne loyale fans mere og lettere.

– Vi har fokuseret på at opdatere adgangskontrollen, og dette er et af flere tiltag i bestræbelserne på at give vores fans og gæster en god stadionoplevelse, siger Jacob Jørgensen.

Proceduren er simpel – du køber din billet på fcm.dk/billet som vanligt. Når købet er gennemført, er det fortsat muligt at vælge billetten som PDF (til print), men nu er det altså også muligt at få billetten leveret direkte til din smartphone via en SMS.

Køber du flere billetter ad gangen, kan du enten vælge at sende alle billetter samlet til ét nummer, men du har også mulighed for at sende hver enkelt billet til forskellige numre.

Køb billetter til AGF-kampen

Ambitionen er, at billetten snart skal kunne leveres direkte på FCM-app'en, hvor der løbende vil følge fanfordele og -pakker.

Vi glæder os til at se dig på MCH Arena – vel mødt.