06.07.2020, 17:04 | Af: Admin | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland bliver en del af Dugout

Klubben har i dag annonceret et partnerskab med Dugout - verdens største digitale mediefirma for fodboldklubber

Partnerskabet med Dugout vil være med til at udvikle klubbens internationale tilstedeværelse. Dugout er den eneste digitale fodboldplatform, der er ejet af verdens førende fodboldklubber, og de stiftende medlemmer inkluderer FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, AC Milan, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Bayern München og Juventus.

Det nye partnerskab vil sikre, at FC Midtjylland bedre kan engagere eksisterende fans og nå nye målgrupper gennem originalt og eksklusivt indhold, der leveres direkte til fans over hele verden via Dugout.com og deres globale netværk af medieplatforme.

- Hos FC Midtjylland glæder det os at blive en del af Dugout, da de er i gang med noget spændende og innovativt, som passer godt til vores værdier i Skandinaviens mest innovative klub. Vi udvikler os konstant som klub. Derfor er vi glade for udsigten til at kunne fokusere på en mere international tilgang sammen med Dugout, som uden tvivl er et perfekt match i den henseende, fortæller Jacob Jørgensen, Kommerciel Direktør.

- FC Midtjylland er en førende klub i Danmark og repræsenterer endnu en stor signing for Dugout, da vi fortsætter med at vokse i Europa. Som resultat af klubbens store succes de senere år, er der øget international interesse, og dette partnerskab vil give FC Midtjylland mulighed for at drage fordel af dette ved at tilbyde målgrupper engagerende indhold igennem Dugouts platforme og internationale netværk, fortæller Elliot Richardson, bestyrelsesformand i Dugout.

FC Midtjylland kan nu findes på dugout.com og i den officielle Dugout app.

FC Midtjylland partners with Dugout

The club has today announced a partnership with Dugout - the world's leading digital media company for football clubs, to expand the club's global reach

Dugout Co-Founder and Chairman, Elliot Richardson, said: “FC Midtjylland is a leading club within Denmark and represents another great signing for Dugout as we continue to grow within Europe. With the club achieving some great success in recent years, there is increased international interest and this partnership will allow FC Midtjylland to capitalise on this by providing audiences with highly engaging content.”

Commerical Director, Jacob Jørgensen of FC Midtjylland, said: “At FC Midtjylland we are pleased to join Dugout, as they are doing something exciting and innovative, which corelates with our values at Scandinavia’s most innovative club. “We are constantly evolving in every aspect and are excited about the prospect of being able to focus on a more international approach together with Dugout, who undoubtedly are a perfect fit for this.”

FC Midtjylland can now be found at dugout.com and in the official Dugout app.