09.10.2018, 12:57 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland er klar med et hold i eSuperligaen

Dreamhack og Superligaen A/S lancerer en ny liga, hvor holdene dyster i EA Sports FIFA 19 – streamingtjenesten Dplay og Canal 9 sender kampene

Den 5. november 2018 får Danmark endnu en Superliga.

Dreamhack, som har mange års international erfaring med afvikling af FIFA-turneringer, står sammen med Superligaen A/S og Discovery Networks Danmark bag tiltaget, og de regerende danske mestre fra FC Midtjylland er naturligvis med.

- Det er ikke et udtryk for, at FC Midtjylland er på vej ind i esport, men det er et sjovt og spændende tiltag, som vi selvfølgelig bakker op, og så lugter det jo en hel del af fodbold, siger FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen.

Klubberne i eSuperligaen bliver de nuværende klubber i Superligaen suppleret med de tre nedrykkere fra sidste sæson, FC Helsingør, Lyngby B. og Silkeborg IF, og fra den 5. november dystes der syv uger frem, og eSuperligaen bliver en del af The Official League Qualifying-events i EA Sports FIFA 19 Global Series.

Hjemmebanen bliver streamingtjenesten Dplay, men nogle af de store kampe vises også på Canal 9, som fra uge 45 blænder op for den nye turnering med Signe Amtoft som vært og Jesper Simo som kommentator.

FC Midtjylland lancerer i nær fremtid sit mandskab, holdnavn og spilledragt, men ambitionen er allerede på plads – det handler om at spille med blandt de bedste – præcis som det er tilfældet, når fodbold spilles på græs.

Du kan læse pressemeddelelsen fra Divisionsforeningen, Dreamhack og Discovery Networks her:

Byd velkommen til eSuperliga