07.03.2019, 17:09 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland er med i et fornemt europæisk selskab

FCM Samfund er inkluderet i netværket EFDN. Et netværk af europæiske topklubber, der alle har som fælles mål at arbejde med social ansvarlighed

FC Midtjylland er nu officielt en del af et fornemt selskab, som blandt sine 67 medlemmer tæller europæiske topklubber som Inter, FC Barcelona, Ajax, Chelsea og Juventus.

European Football for Development Network (EFDN) er et netværk for professionelle fodboldklubber, som arbejder målrettet med social ansvarlighed, og som derudover ønsker at understøtte udviklingen af dette arbejde på et europæisk niveau.

EFDN er en organisation, som står bag dets medlemmer i arbejdet med social ansvarlighed, og derudover kan klubberne udveksle erfaringer med hinanden i netværket.

- For FCM Samfund er det fantastisk at blive en del af EFDN. Vi udvikler hele tiden vores arbejde og organisation, så på den måde er EFDN en perfekt platform for os, og vi tror på, at fodbold har enorme kræfter i forhold til at hjælpe mennesker, siger Berit Schultz Thynebjerg fra FCM Samfund.

I dag hjælper FCM Samfund mennesker tilbage på arbejdsmarkedet, der arbejdes med øget livskvalitet, og der uddeles julegaver til trængte familier via FCM Julegave. Et tiltag hvor modtagerne blandt meget andet modtager et års kontingent til den lokale fodboldklub.

EFDN samarbejder med en lang række velgørende organisationer, så med et medlemskab af netværket styrker FCM Samfund sig betragteligt til det fremtidige arbejde med social ansvarlighed.

- I FCM Samfund ønsker vi at øge livskvaliteten i en hel region, og vi gør det med vores stærke partnere, ALPI og DK Company, i ryggen. FC Midtjylland er en klub, der rækker ud og klubben har et brand, som med sine kræfter kan gøre en forskel, og vi ser frem til at fortsætte arbejdet med at inspirere og engagere mennesker, siger Berit Schultz Thynebjerg.

English version:

FCM Samfund is a new member of EFDN