15.01.2018, 13:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland får nye fankoordinatorer

Søren Ross og Nicolai Eichmeyer tiltræder som nye fankoordinatorer for FC Midtjylland

Tidligere fankoordinator, Peter Ross, måtte trække sig fra koordinatorrollen grundet manglende tid, og nu er Ross’ afløsere fundet. Denne gang bliver det en duo, der skal stå for fankoordineringen.

- Først og fremmest vil vi gerne takke Peter for den store indsats og ønske ham held og lykke i det nye job. Vi har diskuteret internt, hvordan vi kan optimere dette område, og jeg er meget tilfreds med løsningen, udtaler kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

Fankoordinatorernes fornemmeste opgave består i at sikre en god dialog mellem klubben og fansene.

- Søren og Nicolai er to entusiastiske og rutinerede herrer, som har den fornødne gode og tætte dialog med fanmiljøet, som de altid har været en del af. I FC Midtjylland glæder vi os til at komme i gang med samarbejdet med Søren og Nicolai, som vi allerede har haft en tæt dialog med som markante skikkelser i fanmiljøet. Jeg ser frem til samarbejdet med stor forventning og mener, at fundamentet er lagt for et endnu tættere samarbejde med fangrupperingerne, fortæller kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

To dedikerede fanskikkelser

Nicolai Eichmeyer, der blandt venner går under navnet, »Afro«, er 22 år og besidder en elevstilling i ATP. Nicolai Eichmeyer er altid at finde på tribunerne til ulvenes kampe, og han har været en del af fanmiljøet i fem år.

- Det er en god mulighed for at kunne arbejde med fanscenen og forbedre relationen mellem fansene og klubben. Det er en stor motivation at få lov til at komme helt tæt på den klub, man brænder for og samtidig arbejde med sin passion og hobby, fortæller Nicolai Eichmeyer.

Eichmeyers kompagnon bliver altså Søren Ross, der er bror til den afgående fankoordinator, Peter. Søren Ross er 31 år gammel og er selvstændig med Køkkenpiraterne og Ross Events. Den nye fankoordinator har været med siden Ikast-tiden og var med i stiftelsen af fanklubben i 1999. Dermed har den 31-årige FC Midtjylland-fan fulgt udviklingen fra dag et.

- Jeg ser frem til at fortsætte rejsen og udvikle forholdet mellem fans og klub. Det er en fælles rejse, hvor fansene i stor grad involveres i det daglige arbejde med klubben. Fanscenen har gennemgået en stor udvikling de senere år, hvor samarbejdet mellem officielle og uofficielle fans er blevet vægt højt, så vi sammen kan nå fælles mål. Vi ser frem til at arbejde mod en forbedret oplevelse på stadion for alle fans, udtaler Søren Ross.

- Vi vil arbejde på de inputs, som kommer fra fansene og altid være tilgængelige. FCM er en klub, hvor der er kort fra fan til beslutning. Vi føler os værdsatte, og vi føler, at der bliver lyttet til os, når vi kommer med inputs. Vores hovedfokus vil være opbakningen på udebane og den vokale og visuelle opbakning på hjemmebane, afslutter Ross.

De nye fankoordinatorer går et travlt forår i møde med adskillige store kampe for Superligaens aktuelle tophold.

Fankoordinatorerne kan kontaktes på fans@fcm.dk

FCM vs. RFC – 26. aug.