19.04.2018, 19:04 | Af: FC Midtjylland | Foto: Getty Images

FC Midtjylland forlænger hovedsponsoratet med Det Faglige Hus

Hovedsponsoratet med Det Faglige Hus forlænges med yderligere to år. Aftalen bygger videre på fælles ambitioner om udvikling af bedre oplevelser for fans og medlemmer

Efter to år som hovedsponsor for superligaholdet i FC Midtjylland har klubben og Det Faglige Hus torsdag underskrevet en aftale for de kommende to sæsoner. Aftalen sikrer Det Faglige Hus status og eksponering som klubbens hovedsponsor.

I FC Midtjylland er der stor begejstring at spore for forlængelsen af et godt partnerskab.

- På vegne af hele klubben er det en stor dag for os. Forlængelsen, med Det Faglige Hus som klubbens hovedsponsor for minimum de kommende to år, bekræfter os i styrken af vores brand og interessen for at være en del af vores klub. Det gør os stolte. Samtidig glæder det mig, at vi kan fortsætte med Det Faglige Hus og intensivere samarbejdet, som fra første dag i klubben har været en professionel, dedikeret partner og stærk ambassadør for FC Midtjylland, udtaler kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

I sine første to år i FC Midtjylland har Det Faglige Hus været med omkring mange store øjeblikke. I indeværende sæson har FC Midtjylland sat en tyk streg under, at klubben er blandt de dominerende fodboldklubber i Danmark – klubben kæmper en tæt kamp om titlen som dansk mester.

Også Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus, glæder sig over den nye aftale og understreger vigtigheden af, at der er godt match mellem parterne.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med FC Midtjylland i den forløbne periode. Vi oplever en klub med en enorm professionel tilgang til både det sportslige og sponsorsamarbejdet. FCM er utvivlsomt Jyllands største sportsbrand og en klub, som der hersker stor respekt omkring i hele Danmark. Vi har de samme ambitioner som FCM, derfor er vi også det perfekte match. Vi er en fagforening, der udfordrer branchen og nu har lagt os i overhalingsbanen, som den organisation, der oplever klart den største tilgang af nye medlemmer. I dag er ikke kun en stor dag, fordi vi forlænger vores samarbejde med FCM. Vi kan også netop i dag fejre, at vi har rundet 135.000 medlemmer og nu er et skridt tættere på vores mål om at blive Danmarks største fagforening og a-kasse.

Den nye aftale træder i kraft pr. 1. juli 2018. Aftalen med Det Faglige Hus er den økonomisk største i klubbens historie.

FCM vs. HOB – 29. sep.