12.01.2018, 15:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger samarbejdet med Royal Unibrew

FC Midtjylland og Royal Unibrew har forlænget samarbejdsaftalen med yderligere fem år

Royal Unibrew, der har været sponsor siden klubbens stiftelse i 1999, fortsætter sponsorengagementet i FC Midtjylland frem til sommeren 2023. Det indebærer, at Royal Unibrew fortsat leverer drikkevarer til MCH Arena, bibeholder navnet Faxe Kondi Tribunen og indgår som talentpartner for FC Midtjyllands Fodboldakademi.

I FC Midtjylland er der stolthed over at kunne forlænge et mangeårigt partnerskab yderligere.

- Vi er naturligvis meget tilfredse med at kunne forlænge aftalen med Royal Unibrew. Det er en udsøgt fornøjelse for FC Midtjylland, at en samarbejdspartner, der har været med hele vejen, har lyst til at fortsætte samarbejdet. Det må jo være et tegn på et velfungerende partnerskab, fortæller kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Royal Unibrew har været en af de største og vigtigste samarbejdspartnere for FC Midtjylland gennem årene, og i den nye samarbejdsaftale øger bryggeriet engagementet i klubben yderligere.

- Når partnerskabet har holdt så længe, er det selvfølgelig, fordi aftalen er værdiskabende for begge parter. Men FC Midtjylland har også udviklet sig betydeligt siden 1999, og derfor glæder det mig også, at Royal Unibrew har valgt at anerkende FC Midtjyllands position som en absolut topklub i dansk fodbold ved at øge engagementet, udtaler Jacob Jørgensen.

Royal Unibrew støtter ikke bare elitefodbolden, men er ligeledes talentpartner for FC Midtjyllands Fodboldakademi, der udvikler fremtidens stjerner. Når FC Midtjylland U17 og U19 tørner ud i deres respektive landsdækkende ligaer, er det således med »Faxe Kondi« på shortsene.

I Royal Unibrew er der ligeledes tilfredshed at spore ved den nye aftale.

- Vi er rigtig glade for at kunne forlænge aftalen yderligere med FC Midtjylland, da vi er meget begejstrede for det samarbejde, vi har haft hidtil. Vi ser derfor frem til flere år som FCM Partner med store forventninger. FC Midtjylland er en absolut topklub, og vi anser klubben som værende et rigtig godt match til bryggeriet, udtaler sponsorchef i Royal Unibrew Freddy Larsen.

Den nye samarbejdsaftale træder i kraft til sommer og strækker sig frem til sommeren 2023.