23.11.2017, 16:30 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland har lanceret en podcast

Sort snak er titlen på FC Midtjyllands nye fanpodcast, hvor en gruppe gæve og fodboldkyndige fans vender stort og småt om ulvene. Nu er tredje episode klar

Den 25. oktober gik Sort snak i luften, hvor aktuelle FC Midtjylland-emner vendes, og skæve vinkler fra træningsbanen og fanscenen præsenteres.

Indtil videre har podcasten kun været tilgængelig på FC Midtjylland app’en, men med 24 timers forsinkelse kan podcasten nu også findes i iTunes og på SoundCloud.

Peter Bak Krogh, Patrick Arff, Nicolaj Bruun Rasmussen og Kent Nielsen er stemmerne i Sort snak, mens Søren Ross og Peter Ross er i koordinerende roller.

Kent Nielsen er mangeårig erklæret FC Midtjylland-fan og har påtaget sig værtsrollen i podcasten.

- Det er en podcast lavet af fans, og som er for fans, hvor vi forsøger at komme med vores fanperspektiv på klubben. Personligt håber jeg på at kunne dele passionen for FC Midtjylland med andre fans, fortæller Kent Nielsen om Sort snak.

Der er allerede lanceret en række fodboldpodcasts, og flere superligaklubber er repræsenteret på markedet.

- Jeg tog mig selv i at tænke, at jeg ville ønske, der også var en podcast, der omhandlede FC Midtjylland – så så måtte vi jo tage affære. Det er vigtigt for mig, at vi kan diskutere nogle ting og få gang i fangruppen, afslutter Kent Nielsen.

I næste udgave gæster Rasmus Nissen Sort snak, og denne episode vil være tilgængelig i begyndelsen af december.