26.08.2017, 09:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

FC Midtjylland sælger Martin Pusic

Den østrigske angriber Martin Pusic sælges til FC København

FC Midtjylland og FC København har fået en aftale på plads, der sender 29-årige Martin Pusic til FC København. Angriberen kom denne sommer tilbage til FC Midtjylland efter et lejeophold i Sparta Rotterdam.

Martin Pusic blev hentet i Esbjerg i februar 2015, og han var en del af holdet, der var med til at vinde det danske mesterskab til FC Midtjylland.

- Martin Pusic har været en god spiller for FC Midtjylland. Han har været med til at vinde det danske mesterskab, og han var en god spiller for os i sæsonen 15/16, hvor han var vores spidsangriber, efter Duncan tog til AGF, siger administrerende direktør Claus Steinlein.

I det sidste halve år har Martin Pusic været lejet ud til Sparta Rotterdam, og det har hele tiden været planen, at den østrigske angriber, som fylder 30 år til oktober, skulle finde en ny klub i dette transfervindue.

- Vi har sat pris på det, som Martin Pusic har bidraget med i FC Midtjylland, men tiden er moden til, at Pusic skal videre, og det er godt for ham, at han nu skifter klub, siger Claus Steinlein.

Med salget til FC København skifter Martin Pusic til rivalerne fra FC København.

- Vi har fået en økonomisk god aftale med salget af Martin Pusic, der kun havde fire måneder tilbage af sin kontrakt med FC Midtjylland. Og når man tænker på, at vi har Onuachu og Sørloth i truppen, så giver salget godt mening. Vi ønsker Pusic held og lykke fremover lige bortset fra, når vi møder FC København, siger Claus Steinlein.

Martin Pusic har i alt spillet 72 kampe for FC Midtjylland og scoret 25 mål.