15.01.2019, 09:36 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland styrker sin scouting yderligere

Den tidligere Sønderjyske-spiller, 25-årige Søren Mussmann, er ansat til at scoute ungdomsspillere i Danmark for de forsvarende danske mestre

Han er glad, og det samme er FC Midtjylland.

- Det er en stor glæde for os at have Søren med på holdet. Han er et dedikeret menneske, som har et stort og bredt kendskab til dansk ungdomsfodbold, siger akademichef Flemming Broe.

25-årige Søren Mussmann er et kendt ansigt i dansk fodbold, da han i sin aktive karriere repræsenterede Sønderjyske frem til sommeren 2016, hvor han skiftede til den italienske Serie B-klub Pro Vercelli.

Det blev desværre kun til et kort ophold i italiensk fodbold, da Sørens skadeshistorik tvang ham til at indstille sin fodboldkarriere i en alt for tidlig alder.

- Jeg var dog klar over, at jeg gerne ville fortsætte i fodboldbranchen, så det er en stor glæde for mig, at jeg nu er en del af FC Midtjylland, hvor jeg allerede er i gang med arbejdet, siger Søren Mussmann, som kommer fra en stilling i fodboldagentbranchen.

- Min drøm har altid været at komme til at arbejde i en fodboldklub igen, og det lykkedes heldigvis, så nu ser jeg frem til, at kampsæsonen for alvor kommer i gang.

Søren Mussmann er kommet godt i gang med jobbet, og planen er, at han primært scouter spillere til akademiet og FC Midtjyllands talentudvikling i U13-U15 regi.

Han er draget af arbejdet med at scoute unge spillere – et job som indeholder dialog med både spillere og forældre – og han kommer med masser af erfaring i netop dén disciplin fra sit tidligere job.

- Jeg elsker at se fodbold, også når det regner, blæser og er rasende koldt, og det er altid fascinerende at følge de unge spilleres udvikling over tid, siger Søren Mussmann, som til daglig får et tæt samarbejde med FC Midtjyllands chefscout på ungdomsspillere, Kåre Kjærsgård.

Stort og varmt velkommen til Søren.

FCM vs. BIF – 22. apr.