30.10.2019, 11:39 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland tilbyder Gaver med Hjertet

Ved at købe dine firmagaver via Superligaklubbens seneste tiltag støtter du samtidig FCM Samfund, som hjælper børn, voksne og økonomisk trængte familier i hele regionen

For FC Midtjylland og FCM Samfund betyder CSR-arbejdet alverden, og det handler ikke mindst om at skabe glæde.

Gaver skaber ligeledes glæde, og nu tilbyder FC Midtjylland, at du kan købe dine firmagaver hos en lang række af Superligaklubbens stærke samarbejdspartnere.

Udbuddet er stort og varieret, og gaverne findes i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Gaver til medarbejdere og samarbejdspartnere er en del af det at drive virksomhed, men FC Midtjylland gør det let og varieret med tiltaget Gaver med Hjertet.

Navnet refererer til, at fem procent af ethvert salg går ubeskåret til FCM Samfunds arbejde med hjælp til julegaver og sommerferie til de mere end 25.000 personer, som i vores region lever i lavindkomst-familier.

På den måde glæder Gaver med Hjertet ikke bare modtagerne af gaverne, for salget af gaver sender direkte og meget konkret penge i retning af de mange mennesker, som ikke selv har mulighederne for at glæde sig selv eller andre.

- Potentialet for firmagaver er enormt, og med denne model giver vi adgang til varer fra FC Midtjylland og mange af klubbens fine samarbejdspartnere – og det endda til fornuftige priser. Derudover er man med til at gøre en forskel for de mennesker, som kæmper langt hårdere kampe end dem, vi ser inde på MCH Arena, siger Tommy Pedersen.

Han er Head of Merchandise hos FC Midtjylland, og hvis du ønsker at vide mere om Gaver med Hjertet, kan du enten se mere HER eller du er velkommen til at kontakte Tommy Pedersen på 2560 0061 eller tpe@fcm.dk

- Der er for eksempel udvalgte gaver/gavekort fra Hotel Eyde, B&O, Kaufmann, Sportmaster og selvfølgelig Ulveshoppen for alle FCM-fans, fortæller Tommy Pedersen, som også understreger, at det er ganske ubesværet at gøre brug af Gaver med Hjertet.

Gavebeviserne bestilles, de sendes til virksomheden, de deles ud, modtagerne indløser gavebeviserne på hjemmesiden, hvorefter gaverne leveres direkte til virksomheden.

FCM vs. SIF – 2. dec.