23.12.2017, 09:45 | Af: Mads Hviid | Foto: FC Midtjylland

Flere fordele for FCM-fans

I FCM-app'en kan du nu finde "Fanfordele", der giver fansene en række nye fordele.

Med FCM-app'en får man nu endnu flere muligheder – "Fanfordele", et nyt område i app’en, introduceres med en ny opdatering, der netop er blevet tilgængelig i både App Store og Google Play.

"App'en er en platform, som vi hele tiden forsøger at udvikle – og med den seneste opdatering begynder vi stille og roligt også at give vores fans og følgere adgang til et område med "Fanfordele". "Fanfordele" er et nyt område og en funktion, der giver vores fans endnu mere værdi. Fordelene kan både være på produkter og oplevelser fra FC Midtjylland, men også attraktive produkter og unikke tilbud fra klubbens omfattende kreds af partnere", fortæller kommerciel direktør Jacob Jørgensen.

Med lanceringen af FCM-app'en har FCM-fans et sted, hvor man får de seneste klubnyheder, og hvor nye funktionaliteter og fordele løbende kommer til. Ambitionen med app'en er at give mere værdi til fans og følgere og give et konstant indblik i Superliga-truppen, akademiet og alle klubbens aktiviteter – helt tæt på.

"Udviklingen med app'en er nærmest uendelig. Vi ser hele tiden på muligheder for at øge oplevelsen for vores fans. Både gennem indblik i den sportslige performance og med konkrete fordele, som man kan få glæde af i sin hverdag", siger Jacob Jørgensen.

Hvis du ikke allerede har app'en og dermed adgang til "Fanfordele", så hent den i App Store eller Google Play. Og hold øje – "Fanfordele" opdateres hele tiden.

FCM vs. BIF – 29. okt.