28.11.2019, 08:45 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Glæd dig til årets julekalender

I anledning af FC Midtjyllands 20-års jubilæum bringer vi i løbet af december nedslag i klubbens historie her på fcm.dk

Traditionen tro bringer vi her på hjemmesiden en julekalender til alle frem mod juleaften, og i anledning af klubbens 20-års jubilæum sker det i år med nedslag spredt over de to årtier, der er gået siden FC Midtjylland blev stiftet på en solid bund af Herning Fremad og Ikast fS.

Det sker med stor hjælp fra TV 3 Sport suppleret med klip fra Discovery samt egne optagelser - selv Ove Pedersen har været i gemmerne for at finde unikt materiale frem.

Der er selvfølgelig noget om FC Midtjyllands første kamp i landets bedste række, som bød på en sikker 4-0 sejr over Lyngby - en sejr som ikke mindst blev skabt på baggrund af et hattrick af en uortodoks angriber.

Klubbens første medaljesæt er naturligvis også med, det samme er akademiets åbning, hvor vores nuværende landsholdsanfører ses i en meget ung udgave.

Der er også noget med et par mesterskaber, klubbens mål nummer 1000 og mange andre gode sager.

24 historiske klip/fortællinger venter på at nå ud til jer - dag for dag - og på de fire adventssøndage er der selvfølgelig lidt ekstra i form af større artikler med fire af FC Midtjyllands store profiler - de tre af dem hamrede mål ind for klubben, mens den fjerde gjorde det svært for modstanderne at gøre det samme.

Glæd dig til på søndag, hvor den første låge i årets julekalender åbnes - der er legendariske billeder - og derudover bringer vi den første adventshistorie med en spiller, som bare behøvede 26 kampe til at score 15 gange og levere ni målgivende assists.

Glædelig jul.

FCM vs. AGF – 15. dec.