19.07.2017, 13:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Hessel og FCM forlænger samarbejdet i tre år

Storsponsoren Ejner Hessel har forlænget sponsoratet i FC Midtjylland med tre år

Selvom Steen Hessel siger farvel til bestyrelsesarbejdet, er det ikke et endeligt farvel til klubben.

Ejner Hessel A/S fortsætter som storsponsor i klubben og har netop forlænget sit sponsorat med yderligere tre år.

- Det, som Matthew Benham har gjort for FC Midtjylland, har været fantastisk, og vi føler, at klubben er i gode hænder hos ham. Det er blandt andet en af grundene til, at vi har valgt at forlænge vores sponsorat med yderligere tre år. Det er i FC Midtjylland, at vi hører til, siger Steen Hessel.

Kommerciel direktør, Jacob Jørgensen, værdsætter Hessel-familiens fortsatte engagement i klubben.

- Ejner Hessels nye tre-årige sponsorat er en vigtig brik i forhold til, at vi kan fortsætte udviklingen af klubben både kommercielt og sportsligt. Det glæder mig meget, at Hessel fortsat ønsker at være en vigtig del af klubben, siger FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen.