11.04.2020, 15:30 | Af: Lukas Müller | Foto: Daniel Stentz

Information til sæsonkortholdere

Herunder følger en hilsen til alle sæsonkortholdere med information på baggrund af Corona

Kære FC Midtjylland sæsonkortholder,

Lige nu bruger vi alle vores kræfter på at manøvrere vores klub bedst muligt igennem Corona krisen, så vi kan stå så stærkt på den anden side som overhovedet muligt. Men vi har ikke glemt dig.

Vi har ikke glemt, at du står bag klubben i medgang og modgang. Det er heller ikke undgået vores opmærksomhed, hvordan I, sæsonkortholdere, blandt andet på sociale medier bakker op om klubben i en svær tid. Tusind tak for det!

Vi har brug for din tålmodighed lidt endnu. Vi har brug for at få et bedre overblik over hvordan fremtiden ser ud, for at kunne gøre hvad der er bedst for klubben – og samtidig give dig en fair behandling.

Vi håber og tror på din fortsatte opbakning. God påske!

Direktionen i FC Midtjylland

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til Preben Rokkjær på pro@fcm.dk