Førsteholdet

Informationsmøde på Guldminen

Vil du vide mere om Guldminen, idrætten, undervisningen, skoledagen, optagelsesprocedurer og baglandet for friskolen? Vi holder informationsmøde onsdag den 26. oktober.

20/10/22
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

Onsdag den 26. oktober kl. 19:00 holder vi informationsmøde for forældre, som er interesseret i at høre mere om Guldminen.

Fundamentet for Guldminen hviler på ISI’s mere end 25 års erfaring i at drive høj- og efterskole med udgangspunkt i idræt og på FC Midtjyllands stærke tilgang til talentudvikling.

Guldminen handler om dannelse og uddannelse af hele mennesker igennem idrætten. En friskole, hvor den enkeltes bidrag og indsats vægtes højt, og hvor børnene leger, smiler, griner, mens de lærer og udvikler sig – hver eneste dag.

På Guldminen er vi alle vilde med fodbold og håndbold, og dyrker energien i dette fællesskab. Eleverne bliver mødt af karismatiske undervisere, der alle er certificerede i læringsstile. Den baggrund bruger vi til at sprede motivation og dedikation i alle fag. Det skaber et unikt læringsmiljø, hvor leg og glæde driver elevernes læring.

Ambition er at udvikle verdens bedste fodbold- og håndboldspillere – først og fremmest ved at udvikle atleten. Legen og glæden er de bærende elementer i en hverdag præget af masser af fysisk aktivitet – også i de boglige fag – hvor eleverne uddannes som ansvarlige, robuste og læringsparate verdensborgere, der har lyst og mod til at bidrage til fællesskabet og til at gøre en forskel.

Informationsmødet afholdes i foredragssalen på Idrætsskolen Ikast, Hagelskærvej 40, 7430 Ikast.

Tilmelding til informationsmøde

Du kan tilføje dig informationsmødet på Idrætsskolen Ikast her:

Deltag den 26. oktober

Ønsker du at blive endnu klogere på Guldminen før du tilmelder dig?

Læs om Guldminen

Der afholdes informationsmøde igen tirsdag den 24. januar 2023.