06.03.2020, 15:10 | Af: Mads Jakobsen | Foto: Getty Images

Kampe uden tilskuere i marts

På baggrund af anvisninger fra Statsministeriet og Divisionsforeningen har FC Midtjylland i dag vedtaget, at de resterende kampe i marts afvikles uden tilskuere for at undgå spredning af coronavirussen

Tidligere i dag opfordrede Regeringen til at arrangementer med flere end 1.000 deltagere udskydes eller aflyses, og den opfordring har Divisionsforeningen påbudt klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen at følge, således alle kampe i marts afvikles uden tilskuere for at undgå yderligere spredning af coronavirussen.

I FC Midtjylland berører det hjemmekampen mod AC Horsens i 3F Superligaen søndag den 15. marts og kvartfinalen mod Ajax i UEFA Youth League, der er programsat til at blive spillet den 17. eller 18 marts. Det vil heller ikke være muligt, at være på udebaneafsnittet i Randers og Farum.

Når slutspilprogrammet for 3F Superligaen foreligger i slutningen af marts, træffer direktionen, i tæt samarbejde med Divisionsforeningen og de øvrige klubber i landets bedste fodboldrække, en beslutning om hvordan kampene afvikles.

Der er ikke planer om at aflyse kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles.

Opdateret lørdag kl. 11:10:

Billetter
Hvis du har købt billetter til den berørte kamp mod AC Horsens på MCH Arena, vil du modtage information angående refusion via den e-mail som er anvendt ved købet. Du hører fra os i starten af den kommende uge.

Dette gælder både kontantkøb og brug af billetkoder.

Sæsonkort
Sæsonkortholdere vil modtage yderligere information, når vi kender det fulde omfang af denne ekstraordinære situation.