04.02.2019, 13:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Kom helt tæt på FC Midtjylland

Under titlen ”Oprøret fra Heden” optager og sender Discovery i løbet af foråret en række unikke udsendelser om de danske mestre

FC Midtjylland spiller fodbold på øverste hylde i Danmark, og Discovery er en prisvindende garanti for sportsdokumentarer af høj kvalitet.

Netop FC Midtjylland og Discovery samarbejder i løbet af foråret 2019 tæt i bestræbelserne på at fortælle historien om en klub, som fejrer 20-års fødselsdag i år, og som ligeledes har ambitioner om at vinde pokalturneringen samt genvinde det danske mesterskab.

Målet er at give seerne et ekstraordinært indblik i en klub som i dag er en af landets mest succesfulde – en status som FC Midtjylland med stor selvtillid og stædighed har opnået ved at udfordre konventionerne. En klub som med sin beliggenhed langt fra hav og vækstcentre ikke får noget forærende – heller ikke historisk – og en klub som mange gange gør tingene på sin helt egen måde.

- Vi glæder os til at samarbejde med de kompetente og dybt professionelle folk hos Discovery. Vi ser frem til at give seerne et indblik i en klub, som hviler på et familiært fundament med en flad struktur fra toppen og hele vejen ned igennem klubben, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein, der ligeledes ser store perspektiver i de sportslige udfordringer i løbet af foråret.

- Vores plan er jo at jagte pokaltitlen og samtidig forsvare vores mesterskab fra 2018, så det gør ikke samarbejdet mindre spændende, siger Claus Steinlein, der får opbakning fra Christian Thye-Petersen, der er ledende redaktionschef hos Discovery Networks Danmark.

- Vi får en enestående mulighed for at følge en dansk klub i det ultimative kapløb om det danske mesterskab helt tæt og ærligt. FC Midtjylland skal have en stor tak for viljen og modet til at lukke os ind i deres klub og historie, siger Christian Thye-Petersen.

FCM vs. BIF – 1. sep.