31.08.2017, 18:45 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristian Riis udlejes til Vendsyssel

Den 20-årige midtstopper forstærker Hjørring-klubben indtil sommeren 2018.

Kristian Riis i duel med Daniel Christensen, tidligere AGF.

Tidligere torsdag nåede FC Midtjylland, Vendsyssel FF og Mikael Anderson til enighed om en aftale, der sender det 19-årige offensivtalent på leje i den nordjyske klub for resten af sæsonen 2017-2018.

Nu har endnu en akademiavlet spiller sat sin signatur på en lejekontrakt med vendelboerne. Kristian Riis skal således også spille for Erik Rasmussens mandskab sæsonen ud.

- Det er en god mulighed for ham for at få fast spilletid og få en meget betydningsfuld rolle på et tophold i 1. Division. Kristian har allerede spillet masser af gode kampe for FC Midtjylland, men som det ofte sker med unge, talentfulde spillere, har han haft et par bump på vejen. Det foruroliger os ikke, og det er også derfor, at vi netop har forlænget aftalen med ham. Lige nu og her står der bare andre foran ham i køen, konstaterer Claus Steinlein, agerende sportschef i FC Midtjylland.

Han understreger, at den 20-årige stopper har en fremtid i ulveflokken.

- Kristian er en stærk ledertype, og vi ser ham som fremtidens midterforsvarer i FCM. Derfor ønsker vi, at han skal spille endnu mere kontinuerligt og fortsætte den gode udvikling, han har haft, lige siden han kom til akademiet og sidenhen markerede sig som anfører både på vores ungdomsmandskaber og på reserveholdet. Nu sender vi ham på græs i Vendsyssel i et års tid, og så er jeg overbevist om, at han vender tilbage i en stærkere udgave. Han er en spiller, som vi ser en stor fremtid i, slutter Claus Steinlein.

Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.