17.01.2019, 14:18 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Masser af glæde og brede smil

Der var stor glæde og brede smil, da frivillige i FCM Samfund inden jul brugte en søndag på at pakke 220 julegaver, og smilene skyldtes ikke, at gaverne var til dem selv

Gaverne, som hver især bestod af en sportstaske og fodboldtøj fra Nike, en drikkedunk fra Sportmaster, et håndklæde fra Handelsbanken & Ringkøbing Landbobank, en fodbold fra FCM Klubsamarbejdet samt en ulvepakke, billetter til en Superligakamp på MCH Arena og ikke mindst et års kontingent til en lokal samarbejdsklub skænket af FC Midtjylland, blev pakket til familier i Midt- og Vestjylland, som ikke havde muligheder og økonomisk råderum til selv at indkøbe den slags.

Talrige personer har været involveret i FCM Samfunds arbejde med at skabe juleglæde i mange af regionens hjem, og søndagens pakning var et studie i, hvad frivillighed og gode hjerter kan sammen.

Flere frivillige, mange af dem kvinder fra FCM Samfunds Tab & Vind-kampagne, havde endda taget deres børn med til pakningen, som foregik i IBF Arena i Ikast, og de knoklede med at gøre gaverne klar til andre børn, som dermed også fik grund til at glæde sig og smile bredt.

Efter endt pakning blev gaverne i de følgende dage delt ud af Superligaspillere, trænere, ledere, ansatte i FC Midtjyllands administration samt frivillige, og gaverne skabte stor glæde i hele regionen.

FCM Samfund Julegave nåede i 2018 blandt andet ud til følgende byer: Ringkøbing, Skjern, Brædstrup, Kibæk, Spjald, Ejstrupholm, Lem, Nykøbing Mors, Sdr. Omme, Struer, Hampen, Ørnhøj, Nr. Snede, Videbæk, Lemvig, Engesvang, Vejle, Vestervig, Thisted, Grindsted, Holstebro, Herning, Brande og Ikast.

Denne lille film viser, hvordan pakningen foregik – et levende bevis på hvad FCM Samfund både kan og vil.