29.08.2019, 08:33 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Daniel Stentz

Når fans, region og klub smelter sammen

Når vi på søndag og i fremtiden tager "Hymnen til Midtjylland" ind som regionens egen nationalsang på MCH Arena, så er det endnu et initiativ, der vidner om en region baseret på fællesskab

Store følelser og stolthed er knyttet til Midtjylland, vores region – og nu har stoltheden nået nye højder i FC Midtjylland.

Klubbens fans har – i samarbejde med musikalske kræfter - skabt en smuk sang, der handler om fællesskab, modgang og tro på sejre. Gennem flere måneder har en stor gruppe af fans arbejdet i tæt samarbejde med den lokale duo, Claus og Morten, den internationalt anerkendte operasanger Peter Lodahl samt producer Troels Skjærbæk fra det danske band Inside the Whale. Fælles for dem alle er de lokale rødder, stoltheden over at komme fra vores region og ikke mindst dét, at de alle er fans af FC Midtjylland.

Hymnen til Midtjylland blev første gang spillet i Fælledparken forud for den historiske pokalsejr over Brøndby IF. Sangen fik det hele til at smelte sammen i en oplevelse, der for mange gav kuldegysninger.

Nu har fanmiljøet omkring FC Midtjylland opfordret klubben til at tage sangen ind på MCH Arena som en officiel del af oplevelsen og fællesskabet. Dét gør, at stoltheden når nye højder. Vores egen nationalsang, vores egen ”You’ll never walk alone” – dét er, hvad Hymnen til Midtjylland er.

Sangen er en smuk gestus fra klubbens fans. Både til regionen og klubben. Og den skal nu synges i fællesskab forud for alle kampe, når vi ses på stadion - startende mod Brøndby på søndag.

Der skal lyde både stor respekt og stor tak til klubbens fans, og tak til Duoen Morten Andreasen og Claus Lindeberg, Peter Lodahl, Troels Skjærbæk og Thomas Fleron for Hymnen til Midtjylland.

Vi ses til fællessang, kuldegysninger og topfodbold på MCH Arena.

FCM vs. OB – 29. sep.