11.09.2019, 08:42 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Når man går all-in

Der er mange måder at være fodboldfan på, og der er mange måder at udtrykke sin kærlighed til sit favorit hold på. Vi har mødt en vaskeægte superfan, hvor man roligt kan sige, at han er gået all-in

FC Midtjylland har en voksende fanskare. En fanskare, der favner mange forskellige typer fra mange forskellige steder. Heldigvis! For FC Midtjylland er en klub, der hylder forskelligheden og fællesskabet.

Kim Sørensen er en del af FC Midtjyllands fanskare, og han har været fan, siden han som 10-årig første gang var med på Ikast Stadion. Kærligheden til klubben er vokset gennem årene, selvom Kim oprindeligt er fra Silkeborg og har boet mange forskellige steder i både ind- og udland. Fra sin nuværende base på Sjælland følger han klubben tæt, og nu har han taget sin fan-engagement til et nyt niveau.

Tidligere på året havde Kim inviteret familie, venner og forretningsforbindelser til sommerfest i haven, og som en del af programmet offentliggjorde han en opgradering af poolen i haven. Foran sine gæster afslørede Kim, at han på bunden af poolen, havde fået lavet et stort FCM-logo. Sammen med sin søn, som i øvrigt også er blevet dedikeret FCM-fan, var glæden og stoltheden stor og gæsterne gav et kæmpe bifald.

Denne sommerdag var der generelt et stort FCM-aftryk på festen. Steen Hessel, én af klubbens to stiftere, var forbi og holdt tale for Kim og gæsterne, og så var Lupus faktisk også en del af selskabet.

Fra FC Midtjylland lyder der et stort tillykke med den nye pool – vi ses på stadion!