11.07.2018, 19:45 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ny hjemmebanetrøje lanceres fredag

Vi har glædet os længe til lørdag, hvor bolden atter ruller på MCH Arena, men også fredag er der noget at se frem til, når FC Midtjylland lancerer klubbens nye hjemmebanetrøje.

På fredag løfter vi sløret for klubbens nye hjemmebanetrøje, som spillerne vil have på allerede på lørdag, når vi åbner Superligaen på hjemmebane mod AGF kl. 19.00.

Vi holder også ekstraordinært åbent på fredag i Ulveshoppen på MCH Arena, hvor du kan købe trøjen, så du er kampklar til AGF-kampen dagen efter. Vi har også taget mesterskabspokalen med i Ulveshoppen, så du kan få taget dit eget mesterskabsbillede.

Vi har åbent fredag fra kl. 15.00-17.00, og skulle du ikke have mulighed for at komme, kan du naturligvis købe trøjen inden kampen mod AGF, hvor vi slår dørene op kl. 17.00.

Vi ses i Ulveshoppen.