10.03.2020, 13:25 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Selvom du ikke må være her, vil vi gerne have dig med på lægterne

For at sende et symbolsk signal til spillerne og TV-seere om, at klubben og fansene bakker op, selvom tribunerne er tomme, så kan du vise din støtte til kampen mod AC Horsens

Opdateret torsdag kl. 11:30: Efter Statsministerens pressemøde i aftes har Divisionsforeningen besluttet at udskyde de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker – foreløbig i to uger.

Selvom kampen på søndag er aflyst, vil vi fortsat opfordre jer til at sende jeres billeder. Vi kommer til at bruge dem, når bolden igen ruller på MCH Arena. Hvem ved, måske laver vi en verdensrekord?

Tag en selfie og send det til minklub@fcm.dk

Alle fan-billeder bliver sat op på tribunerne på MCH Arena inden kampen på søndag, hvor de vil være synlige under kampen mod AC Horsens.

Du kan også skrive en personlig hilsen eller indtale den på en video. Udvalgte hilsner vises på storskærm og på klubbens website og sociale medier.

Send din selfie senest torsdag kl. 15.00, så sætter vi den op til søndag.

Vi er trætte af det
Spillerne er trætte af det, alle i klubben er trætte af det, og du er garanteret også rigtig træt af det – men vi kan ikke lave om på det. Vi kan ikke afvikle kampen mod AC Horsens, som vi ønsker.

Grundet Corona-virussen skal alle kampe i 3F Superligaen spilles uden tilskuere. Det sker dels efter anbefalinger fra øverste politiske niveau og efter et påbud fra Divisionsforeningen.

Vi håber på jeres forståelse i denne ekstraordinære situation – og vi håber også at se jer klar til kamp på MCH Arena, når det igen er muligt.