21.03.2017, 09:53 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Spjald IF årets klub i Danmark

FC Midtjyllands samarbejdsklub Spjald IF kåret som Danmarks bedste klub

Der var hæder til FC Midtjyllands samarbejdsklub Spjald IF ved Dansk Fodbold Awards. Her løb den vestjyske klub nemlig med prisen som årets klub i Danmark.

Og det skaber glæde hos lederen af Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

- Da jeg så, at det blev Spjald IF, der blev kåret til Årets Fodboldklub i Danmark, blev jeg simpelthen så glad på de mange dygtige frivillige i Spjald IFs vegne. Vi har i mange år haft et tæt samarbejde med klubben, som spiller en meget central rolle i det lille vestjyske samfund, og hver eneste gang, vi har lavet arrangementer sammen, så skinner det igennem, hvor mange dygtige frivillige klubben har.

- Én af de dygtige frivillige, Ingrid Møller Andersen, hædrede vi selv ved repræsentantskabsmødet i FCM Klubsamarbejdet i 2016, som årets FCM klubrepræsentant og ved samme lejlighed blev Spjald IF også hædret som den af vore samarbejdsklubber, der inden for det seneste år havde gjort mest for at videreuddanne sine trænere og spillere. Så det er i mine øjne det helt rette sted prisen som Årets Fodboldklub i Danmark bliver placeret, siger Tommy Jensen.

I FC Midtjylland er klubbens nuværende Top A-træner Søren Bjerg fra Spald IF, ligesom den tidligere akademispiller og senere superligaprofil Jesper Juelsgård er fra den vestjyske klub, som er den anden klub blandt FC Midtjyllands samarbejdsklubber, som har modtaget hæderen som Årets Fodboldklub i Danmark. Den første klub var Brande IF, der modtog hæderen i 2006, da prisen blev indstiftet ved Dansk Fodbold Award.

FCM vs. RFC – 30. jul.