28.03.2019, 17:20 | Af: | Foto: Getty Images

Støt din lokale klub med en målaktie

Med en målaktie kan du deltage i lodtrækningen om helt unikke præmier og samtidig hjælpe din lokale klub.

Alle med en målaktie kan deltage i lodtrækningen om helt unikke præmier og hjælper på samme tid sin egen klub med at udvikle fodbolden, ligesom man med en målaktie også støtter arbejdet med breddefodbolden i regionen samt FCM Samfunds arbejde for børn i økonomisk trængte familier.

Super fede præmier

Det betyder, at du kan deltage i lodtrækningen om rigtig fede præmier. Eksempler på nogle af de fede præmier kan ses her:

• En dag med morgenmad, morgenmøde, træning og frokost med FC Midtjyllands Superliga-trup
  • Rasmus Nissen Kristensen match worn Ajax-spillertrøje
  • Lasse Schöne match worn Ajax-spillertrøje
  • Frankie de Jong match worn Ajax-spillertrøje (kommende FC Barcelona-spiller)
  • Gavekort på 1.000 kr. til STARK
  • VIP-billetter til FC Midtjyllands kampe
  • Biografbilletter til Nordisk Film Herning
  • Og meget, meget mere.

Hvad er en målaktie?

En målaktie er en måde at støtte din lokale klub på. Du opretter dig online, og via løbende små donationer bidrager du til fællesskabet.

Størrelsen på dine små løbende donationer vil variere fra gang til gang. Du støtter nemlig med et beløb pr. mål og/eller point, som FC Midtjylland opnår.

Du vælger selv hvor meget, du ønsker at donere, når du opretter dig. Dog minimum 3 kr. pr. mål eller 3 kr. pr. point.

Hvorfor en målaktie?

Fordi du på den måde støtter din lokale klub og samtidig arbejdet med breddefodbolden i regionen og børn i økonomisk trængte familier. Kort og godt er de fire primære grunde til at oprette en målaktie:

• Du støtter din lokale klub og gode formål i regionen
  • Du kan vinde helt unikke præmier
  • Det behøver ikke at koste dig meget, men kan betyde en enorm forskel for din lokale klub, da mange bække små gør en stor å
  • Du modtager gode tilbud fra sponsorer *

*Gode tilbud fra sponsorer kommer til efteråret.

Alt du bør vide

Du kan finde al information om dette tiltag på www.maalaktier.dk/fcm

Her kan du også se:

• Konceptvideo om målaktier
  • Video om hvad FC Klubsamarbejdet samt FCM Samfund er

Så er det lettere at forstå dette tiltag, samt hvad samarbejdet med FCM Klubsamarbejdet og FCM Samfund betyder for din lokale klub, regionen og børn i økonomisk trængte familier.

Vi håber, at du vil være med til at bakke op om dette nye tiltag i klubben.

Sammen gør vi en forskel!!!

Husk at du kan få fast plads til alle kampe i Mesterskabsspillet fra kun 500,-
Køb Mesterskabspakken her