04.04.2019, 14:08 | Af: | Foto: Getty Images

Superliga Survey 19: Giv din mening til kende

Deltag i årets Superliga tilskuerundersøgelse om stadionoplevelsen og vind lækre præmier

Superliga klubberne står igen i år bag en fælles tilskuerundersøgelse, hvor du kan give din mening til kende om stadionoplevelsen.

Tilskuerundersøgelsen bliver foretaget i alle 14 Superliga klubber. Formålet med undersøgelsen er at optimere tilskueroplevelsen - både på og udenfor stadion i Superliga. Undersøgelsen hjælper klubberne med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer i den kommende sæson. Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at tilmelde dig ’SuperligaSurvey’ og besvare spørgeskemaet.

Hvis du giver din mening til kende, er du med til at skabe bedre Superliga oplevelser.

Klik på nedenstående link og udfyld felterne. Så vil få tilsendt et link med spørgeskemaet som kan besvares online, når det passer dig. Ved besvarelse af spørgeskemaet, deltager du automatisk i konkurrencen om lækre præmier.

Vil du være blandt de første til at få besked om billetpriser og -pakker til pokalfinalen, så skriv dig op nedenfor.
Skriv dig op her

FCM vs. AGF – 15. dec.