17.02.2020, 12:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Talentudvikling på den kommunale bane

Ikast-Brande Kommune og FC Midtjylland har etableret et innovativt samarbejde med henblik på at udvikle kommunale ledertalenter – en succes som fortsættes i 2020 med nye kursister

- Det har været interessant at arbejde med sine drømme.

Sådan siger Michelle Malmborg Wind, og hun gør det med et stort smil samt en hurtig tilføjelse:

- Selvfølgelig ikke på bekostning af andre. Vi har lært, at det i FC Midtjylland er okay med ”spidse albuer”, for de er et udtryk for lyst til fremdrift og forbedring, men det sker altid i respekt for andre og den gruppe, man er en del af.

Hun nævner det på bagkant af et unikt og innovativt samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune og FC Midtjylland – et projekt som tog sin begyndelse, da kommunaldirektør Flemming Storgaard og FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein mødte hinanden i forbindelse med en udlandstur.

Kommunaldirektøren efterspurgte dyrkning af egne talenter, Claus Steinlein var på hjemmebane med talentudvikling og individuel udvikling, så de blev hurtigt enige om, at det lignede et godt match med kommunale ledertalenter og FC Midtjyllands knowhow i forhold til talentudvikling, individuel udvikling og intern rekruttering.

I spidsen for projektet står chefkonsulent i HR hos Ikast-Brande Kommune, Gitte Juulsgård, mens Jeppe Qvist er tovholder på vegne af FC Midtjylland, og de to samlede for nylig flere af kursisterne fra 2019 til en dag med opfølgning og gensynsglæde.

- Tilbagemeldingerne fra kursisterne har været positive, og der er da også flere af dem, som undervejs har taget skridtet op til rollen som leder. Derfor kommer vi også i 2020 til at lave lignende forløb, fortæller Jeppe Qvist.

Gitte Juulsgård understreger, at det fra kommunal side var vigtigt at skabe et formaliseret og forpligtende samarbejde med udfordringer.

- Vi kan lære meget af feedbackkulturen hos FC Midtjylland, for hos os har den en tendens til at blive for pæn - når den ellers er i brug - og de er ligeledes vant til at arbejde meget konkret med målsætninger, mener Gitte Juulsgård.

- Praktiske og reflekterende øvelser og opgaver har spillet en central rolle for os, for det er med til, at ledertalenterne bliver bevidste om, hvordan de selv agerer, og hvordan de fungerer i en gruppe, siger Gitte Juulsgård, som også glædede sig over, at kursisterne stiftede bekendtskab med både fordele og udfordringer ved intern rekruttering.

- Vi har hos Ikast-Brande Kommune naturligvis evalueret begge forløb, og vi fik gode samt positive tilbagemeldinger fra kursisterne.

I alt 24 ledertalenter fra Ikast-Brande Kommune deltog i projektet sidste år – henholdsvis på et forårs- og efterårshold – og kursisterne mødte et forløb, hvor der første dag var fokus på individuel udvikling og den bedste udgave af sig selv, dag to og tre handlede om gruppedynamik, mens den fjerde kursusdag fokuserede på kultur.

- Personligt har det givet stor energi at møde så mange engagerede og motiverede ledertalenter fra Ikast-Brande Kommune, og derfor fortsætter vi også samarbejdet. FC Midtjylland har en kultur, hvor der er stor fokus på individuel udvikling samtidig med, vi naturligvis er nødt til at samarbejde for at opnå succes både som hold og individ. Internt tror vi på, at den kultur kan påvirke mange forskellige virksomheder og institutioner positivt, hvorfor vi også taler om at udbrede fænomenet, siger Jeppe Qvist fra FC Midtjylland.

Diana Langhoff, som i dag er leder af hjemmeplejen i Ikast-Brande Kommune, er en af de kursister, som Jeppe Qvist taler om, og hun var et af de ledertalenter, som i forløbet tog skridtet op på lederniveau.

- Det har været et forløb, hvor jeg personligt mødte mange brugbare ting. Små ting som samlet set gjorde, at jeg blev mere bevidst i forhold til at se mig selv som leder, fortæller Diana Langhoff.

Hun var tidligere sygeplejekoordinator, og hun fik flere opfordringer fra sine chefer til at gå ledervejen, hvilket hun nu har gjort.

- Konkret har det været brugbart for mig at arbejde med feedback, som skal betragtes som en gave. Derudover er jeg i dag mere bevidst om, hvilken ulv jeg er i ulveflokken, og det har ført mig i retning af det job, jeg har i dag, siger Diana Langhoff, som ydermere fik en tillægsgevinst, da hun mødte sin gamle folkeskolekammerat i skikkelse af Michelle Malmborg Wind.

Den psykologuddannede Michelle Malmborg Wind er i dag teamleder for PPR-skole i Ikast-Brande Kommune, og hun har haft stor glæde af et forløb, hvor kursisterne blandede de mange input med praksis hjemme på de respektive arbejdspladser.

- Det var virkelig fint, at vi ikke fik det hele serveret på én gang – der var tid og plads til at reflektere og omsætte i praksis, og jeg lærte utrolig meget om mig selv og ikke mindst mig selv sammen med andre, siger Michelle Malmborg Wind, som ydermere blev klogere på egne styrker men også svagheder.

- Trods min uddannelse som psykolog har jeg altid ønsket at udforske det at være leder, og jeg er ikke bange for, at jeg bliver enten psykolog eller leder. Jeg tror, de to komplimenterer hinanden fint.

Fællesskabet med de øvrige kursister var meget givende for hende, og hun er sikker på, at den kommunale verden kan lære flere ting af FC Midtjyllands måde at gøre tingene på.

- Blandt andet at det er tilladt at stille sig frem med sine drømme, som vi har talt meget om, og jeg har bestemt fået mange visioner for min afdeling med mig fra dette forløb, siger Michelle Malmborg Wind om talentudviklingen på den kommunale bane.