16.03.2018, 16:19 | Af: Mads Hviid | Foto: FC Midtjylland

Ulrik Lindkvist stopper i FC Midtjylland

Vi skal i dag meddele, at Ulrik Lindkvist stopper i FC Midtjylland - og det er på alle måder en svær dag. Ulrik har både som spiller og som ansat i administrationen været en stærk ambassadør for klubben.

Ulrik er klubbens mand, og han har været med i med- og modgang. Derfor har Ulrik også en kæmpestor aktie i, at FC Midtjylland har udviklet sig til en topklub og en magtfaktor i dansk fodbold – og samtidig et stærkere og stærkere samlingspunkt for hele regionen.

Når beslutningen er truffet, handler det om, at alle – Ulrik, klubben og samarbejdspartnere – kommer godt videre. Ulrik stopper i indeværende uge, hvorfor Ulriks ansvarsområder bliver håndteret, og de partnere, der berøres, kontaktes snarest.

På vegne af alle i FC Midtjylland ønsker vi Ulrik alt det bedste og sender en god mand, en kompetent kollega og en ærlig ambassadør sikkert videre.

"Når Ulrik, i samråd med direktionen i FC Midtjylland, har truffet beslutningen om, at tiden er inde til at forlade stillingen som salgschef i klubben, viser det netop, hvor stort et hjerte og hvor stor en klubmand, Ulrik er. Når passionen og motivationen ikke længere er drivkraften, er tiden inde. Derfor er der meget stor respekt omkring Ulriks beslutning. Vi skilles som de bedste venner, og Ulrik vil altid være en vigtig ven af huset."

/Jacob Jørgensen, kommerciel direktør