FCM Samfund

Kun en uge tilbage til at søge FCM Samfund Julegaver

Ansøgningsfristen udløber søndag den 1. november, så hvis du kender et barn fra en økonomisk trængt familie, skal du søge nu.

26/10/20
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland er en klub, der giver tilbage til den region, vi er en del af – det gør vi gennem FCM Samfund, som gennem flere projekter gør en forskel for mennesker i vores område.

I år er det fjerde år, at projektet FCM Samfund Julegaver løber af stablen. Det har været en stor succes i de foregående år, da det som barn i en økonomisk trængt familie kan være svært at få de samme oplevelser eller det nyeste sportstøj, som kammeraterne i omgangskredsen. I alt har 389 børn fået julegaven, som virkelig har en stor betydning for både børnene og deres familier.

Erfaring fra tidligere år viser, at børnene i mange tilfælde er at finde i de lokale klubber halvandet år efter, de fik julegaven, mens der også er tilfælde, hvor forældrene er blevet frivillige i klubben. Ved at komme ud i en lokal FCM-samarbejdsklub bliver man nemlig også en stor del af det fantastiske fællesskab, der findes i de lokale samfund.

Julegaven hos FCM Samfund består derfor af sportstøj, som kan give børnene et godt udgangspunkt til at blive en del af den lokale forening. Samtidig giver det den lokale klub mulighed for – i fællesskab med DGI – at ansøge til foreningspuljen om kontingent. Derudover kan julegaven også indeholde nogle overraskelser, som vi håber, kan bidrage til en god jul rundt i hjemmene i regionen.

Har du selv eller står du og kigger på en familie udefra, som har brug for en hjælpende hånd til årets julegave? Så er det nu, du skal ansøge om en julegave.

Der er tilmeldingsfrist søndag den 1. november 2020.

Ansøg om julegaver