21.07.2017, 16:19 | Af: fcm | Foto: FC Midtjylland

Billetinfo vedrørende kampene mod Arka Gdynia

En fremragende sejr over Ferencvárosi TC sendte os videre til tredje kvalrunde til Europa League-gruppespillet. Billetsalget er startet

Efter en 3-1-sejr over Ferencvárosi TC i aftes på MCH Arena spillede FC Midtjylland sig videre til tredje kvalifikationsrunde til Europa League-gruppespillet, hvor vi møder de polske pokalvindere fra Arka Gdynia.

Den første kamp spilles i Polen torsdag, den 27. juli, kl. 20.00, og så skal det hele afgøres på MCH Arena torsdag, den 3. august, kl. 20.30.

Billetsalget til kampen den 3. august er begyndt, og du kan sikre dig din billet til det vigtige returopgør om en plads i playoff-runden til gruppespillet i Europa League nedenfor.

Køb billet til kampen

Tilmeld dig Facebook-begivenheden her

Billetpriser

Voksne: 50 kr.

Børn: 20 kr.

Sæsonkortholdere kommer gratis ind, og de skal medbringe deres sæsonkort, som bliver scannet ved indgangene. Sæsonkortholdere har deres normale, faste pladser på Faxe Kondi- og Sportmaster-tribunen, mens der er fri placering på de sæder, der vil blive monteret på den åbne CC Contractor-tribune.

Billetter til kampen i Polen

Ønsker du billetter på udebaneafsnittet til kampen i Polen, kan du købe billetter på Stadion Miejski w Gdyni i Polen på kampdagen. Billetterne koster ca. 6 EUR.

Info for the away supporters

Please note that tickets for the away stand shall be bought through Arka Gdynia whom will hand-out the tickets in the away sector at the gameday.

FCM vs. EFB – 28. jul.

Køb billet

Tilmeld dig FCM nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din inbox