24.07.2018, 18:40 | Af: | Foto: Getty Images

Det er ikke slut endnu

Jess Thorup var en skuffet mand efter det sene nederlag i Kasakhstan, men lover at Ulvene slår tilbage

På det flotte Astana Arena leverede FCM-spillerne en kamp med stort fighter-hjerte. Første halvleg var en smule usikker, hvor FC Astana sad på det meste af spillet og kunne også gå til pausen med en 1-0-føring. 

Men i anden halvleg steppede Ulvekrigerne op. Paul Onuachu kæmpede formidabelt i front. Gustav Wikheim løb rundt om sine modstandere. Ayo Okosun arbejdede stenhårdt, mens hele midtbanen og forsvaret – og ikke mindst Jesper Hansen – stod fokuseret over hele linjen.

Flere gange i anden halvleg var Wikheim på spil, og det blev også til en meget flot scoring fra distancen. Spillet bølgede frem og tilbage – begge hold angreb og FC Midtjylland viste virkelig tænder.

Fire minutter inde i overtiden var skæbnen for alvor hård ved de danske mestre. Efter en pragtredning af Jesper Hansen kom FC Astana til et skud fra distancen, som via stolpen gik i mål. Sejr på 2-1 til FC Astana.

”Det er hårdt, naturligvis. Men det er ikke slut endnu. Jeg lover, vi kommer med alt, vi har, når vi rammer den 1. August”, siger Jess Thorup.

FCM vs. FCN – 21. jul.

Køb billet