25.11.2018, 20:30 | Af: | Foto: Getty Images

FC Midtjylland taber tæt kamp i Parken

På en aften, hvor mulighederne var der, taber FC Midtjylland 2-1. Paul Onuachu scorede igen og er nu oppe på 10 sæsonscoringer.

En kold søndag aften bød på masser af intensitet i Parken – topkamp mellem FC København og de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland.

FC Midtjylland kom bedst fra start. Allerede i løbet af kampens første minutter havde udeholdet tilløb til chancer via standardsituationer. Men de helt store chancer kom der ikke ud af det.

Flere gange gennem første halvleg havde FC Midtjylland mulighed for at køre nogle omstillinger, men hver gang løb det hele lidt ud i ingenting.

Efter 33 minutter – næsten ud af ingenting scorede Robert Skov til 1-0 på et straffespark begået af Erik Sviatchenko. Via den ene stolpe gik bolden i mål. En kold dukkert for udeholdet, der reelt på dette tidspunkt havde holdt FCK fra at blive farlige.

Kampbilledet i anden halvleg var med FC Midtjylland i den dominerende rolle. Spillet med bolden var bedre, tålmodigheden stor og med indskiftningen af Frank og Rilwan blev ny energi bragt ind i holdet. Det førte til et par farlige situationer. Dog uden scoring.

Da uret rundede 78 spillede minutter kvitterede Paul Onuachu med en elegant scoring efter en god fod af kaptajn, Jakob Poulsen.

Alt så godt ud for FC Midtjylland mod et FCK-hold, der stod meget dybt. Men alligevel får hjemmeholdet sat en scoring ind fra distancen ved Jan Gregus. 

De sidste minutter blev præget af mange spilstop, så derfor sluttede det 2-1 til FC København.

FCM vs. EFB – 25. maj.

Køb billet