29.07.2020, 12:31 | Af: Morten Ambo | Foto: Getty Images

Fortjent ferie til de danske mestre

Vores danske mestre holder en velundt, men kort, sommerferie og tager hul på forberedelserne til den nye sæson den 5. august

Førsteholdstruppen er gået på en fortjent ferie og vender tilbage til træningsanlægget i Ikast onsdag den 5. august, hvor forberedelserne frem mod kvalifikation til Champions League og titelforsvaret i 3F Superligaen, der sparkes i gang i weekenden i uge 37, indledes. 

Du kan læse nærmere om programmet for den kommende Superligasæson her

Som forsvarende danske mestre træder vi ind i anden kvalifikationsrunde til UEFA’s fornemmeste klubturnering Champions League. Modstanderen er endnu ubekendt, da der først trækkes lod mandag den 10. august. 

Inden da spiller vi to testkampe i udlandet. Disse følges op af tre testkampe i Danmark, som de sidste forberedelser til den nye sæson i 3F Superligaen. 

Program for opstarten
Spillerne er tilbage fra ferie den 5. august, hvor træningen indledes. Inden sæsonstart i 3F Superligaen spilles følgende kampe: 

Stade de Reims-FC Midtjylland
Lørdag den 15. august kl. 18:00 på Delaune Stadium i Reims
Opgøret livestreames via FCMTV

I uge 34 tester vi nok en gang formen i udlandet. Modstanderen og kamptidspunktet offentliggøres først på dagen. Grundet situationen med COVID-19 spilles opgøret bag lukkede døre, det bliver dog muligt at følge kampen via livestream. 

I uge 35 træder vi ind i kvalifikation til Champions League. Modstander og spillested afgøres ved lodtrækning mandag den 10. august. 

FC Midtjylland-FC Fredericia
Fredag den 28. august kl. 13.00 i Ikast

I uge 36 spilles endnu en testkamp, som forberedelse til 3F Superligaen. Modstander og kamptidspunkt offentliggøres senere. 

OB-FC Midtjylland (VAR-test)
Mandag den 7. september kl 19:15 i Slagelse
Opgøret livestreames via FCMTV