25.09.2018, 17:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Fynbo drømmer om debut på Fyn

Nicolas Madsen er ikke med i truppen til pokalkampen i Dalum for sjov, understreger Jess Thorup

Han har været en del af FC Midtjyllands Superligatrup i et halvt års tid, og han ved, han skal være tålmodig, som alle de andre unge spillere, men det er altså lidt svært, når man nu så gerne vil.

18-årige Nicolas Madsen er en del af mestrenes bruttotrup til onsdagens pokalkamp på udebane mod fynske Dalum, så en debut lurer måske foran familie og venner fra øen, hvor Nicolas Madsen fik sin opvækst - den fodboldmæssige del hos Næsby.

- Det vil være fantastisk, hvis jeg får min officielle debut for FC Midtjylland i netop den kamp, og jeg kender tilmed mange af Dalum-spillerne - en af mine allerbedste venner spiller for dem, siger Nicolas Madsen, som lige får lidt drillende ord med på vejen af anfører Jakob Poulsen, fordi den unge midtbanespiller interviewes.

Sammen med Oliver Olsen er han rykket fast op i Superligatruppen et år før tid, og Nicolas Madsen er indstillet på, at det handler om at suge til sig blandt de bedste.

- Meningen er, at vi som udgangspunkt spiller kampene på U19-holdet men træner fast med Superligaholdet, og som ung spiller er der kun én vej, og det er hårdt arbejde. Man sigter naturligvis efter debut og flere kampe efter det, men i dagligdagen handler det om at gøre sit bedste til hver eneste træning, og så ellers være klar, hvis chancen opstår, siger Nicolas Madsen.

Han var med i træningskampene forud for sæsonen, og derudover har han en sommerkamp og en bænkplads mod FC Nordsjælland i sidste sæson på sit cv. Næste mål kan passende være debut for FC Midtjylland.

- Det vil være pisse fedt ..., og så i Odense, siger Nicolas Madsen, som er helt bevidst om, at kampens udvikling får afgørende betydning for, om familie og venner fra Fyn får noget ekstra at klappe af onsdag eftermiddag på Lars R. Jacobsens Park i Dalum.