06.08.2018, 13:50 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Modstanderen i playoff-kampene i Europa League er fundet

Der er i dag trukket lod til playoff-kampene i Europa League, og såfremt FC Midtjylland er med, skal vi møde enten Malmö (SWE) eller Vidi (HUN).

Tidligt i morges rejste FCM-repræsentanter til Schweiz for at deltage i lodtrækningen til Europa League. Den videre deltagelse i turneringen forudsætter naturligvis, at FC Midtjylland samlet over to kampe vinder over walisiske TNS (The New Saints).

Dagens lodtrækning faldt således ud, at FC Midtjylland skal møde den samlede taber af opgørene mellem Malmö (SWE) og Vidi (HUN) i de to afgørende playoff-kampe om deltagelse i Europa League-gruppespillet. Den første kamp spilles på udebane torsdag, den 23. august, mens der er returopgør på hjemmebane torsdag, den 30. august.

Fra dagens træning gav Jess Thorup en kort kommentar umiddelbart efter at have fået information om lodtrækningen: "Det vil på alle måder være en stor og spændende kamp for alle i og omkring FC Midtjylland. Men her og nu er vores fokus på de opgaver, der venter i Wales og i Superligaen".

Yderligere information om kamptidspunkter følger, når kampene er fastlagt.