Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Førsteholdet

Startopstillingen mod FCK

Gustav Isaksen og Henrik Dalsgaard er tilbage i startopstillingen, når FC Midtjylland møder FC København i Parken. Se hele den midtjyske start 11'er nedenfor.

22/10/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Kl. 16.00 venter et brag i nationalarenaen, når FCM gæster FC København på sidstnævntes hjemmebane.

Statistikker før FCK-FCM

Det seneste opgør mellem de to mandskaber endte med en 2-1-sejr i midtjydernes favør – dengang stod Evander og Anders Dreyer for målene.

De to Midtjylland-profiler starter også inde lørdag, og de bliver flankeret af blandt andre Gustav Isaksen og Henrik Dalsgaard, som startede henholdsvis ude og sad over med en lille skade i seneste 3F Superligaopgør.

Start XI

Jonas Lössl, Mads Døhr Thychosen, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Paulinho, Emiliano Martínez, Kristoffer Olsson, Evander, Anders Dreyer, Sory Kaba, Gustav Isaksen.

Bænken

Elias Olafsson, Stefan Gartenmann, Juninho, Pablo Ortiz, Nikolas Dyhr, Charles, Edward Chilufya, Pione Sisto.

Følg FC København – FC Midtjylland

Opgøret mellem FCK og FCM starter kl. 16.00 i Parken. Kampen kan ses live på 6’eren og Discovery+ eller følges i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Som altid er det muligt at dykke ned i kampens forløb ved at følge med i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen, hvor du får live statistikker som Expected Goals samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play