5

Forsvarsspiller

Marc Dal Hende

Marc Dal Hende
Nationalitet Danmark
Fødselsdag 06.11.1990
Højde 179cm

Da nyoprykkede FC Vestsjælland i sommeren 2013 hentede Marc Dal Hende i AB, skulle det vise sig at blive lidt af et scoop for Slagelse-klubben. Den hårdtarbejdende venstrebensspiller fik sit gennembrud i Superligaen med ni mål og seks oplæg i 61 kampe for vestsjællænderne, før klubben i 2015 endte sæsonen under nedrykningsstregen.

>>> KØB MARC DAL HENDES SPILLETRØJE HER >>>

Dal Hende skulle dog ikke fortsætte karrieren i 1. Division. I august måned samme år blev han hentet af SønderjyskE, hvor han blev prøvet af som venstre back. Det gjorde den tidligere offensivspiller med så stor succes, at pladsen blev permanent, og Marc Dal Hende markerede sig som en spændende profil, der - trods det nye udgangspunkt længere tilbage på banen - fortsat dukkede op i modstanderens felt og udviste målfarlighed. Otte mål i 41 kampe scorede venstrebacken for sønderjyderne, der højst overraskende hentede sølvmedaljer i Marc Dal Hendes første sæson i klubben.

Seks måneder senere - i januar 2017 - blev han hentet til FC Midtjylland, og også her har den lille kriger med det store skæg udvist næse for både mål og assists, lige som han altid er garant for en fuldbyrdet arbejdsindsats. Marc Dal Hende er desuden kendetegnet ved sit altid gode humør og sin lunefulde humor.

Fulde navn:
Marc Dal Hende

Favoritben:
Venstre

Favoritposition:
Venstre wingback

Spidskompetencer:
Fight, løbevillighed, målfarlighed

Klubhistorik:
KB -> Viborg FF -> AB -> FC Vestsjælland -> SønderjyskE -> FC Midtjylland

Superliga 2017-2018
Kampe 3
Mål 0
Gulekort 0
Rødekort 1
I alt for FCM
Superliga kampe 58
Andre kampe (pokal + uefa) 17
Kampe total 75
Mål i alt
UEFA 2017-2018
Kampe 0
Mål 0
Kort 0 0
Marc Dal Hende
Nationalitet Danmark
Fødselsdag 06.11.1990
Højde 179cm