Klubben

Se Fan Forum live på fcm.dk på onsdag

Vær med, når vi live på fcm.dk giver en opdatering på livet i FC Midtjylland og ser frem mod en spændende forårssæson.

01/02/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Det er med stor glæde, at vi nu i samarbejde med Arbejdernes Landsbank inviterer til digitalt Fan Forum / Meet ‘n’ Greet i én og samme pulje. Det sker onsdag den 3. februar kl. 18.30.

Vi håber, at I har lyst til at se med, når en række FCM-personer giver en opdatering på livet i FC Midtjylland forud for en vanvittig spændende forårssæson, hvor sigtet er på både et dansk mesterskab og en pokaltriumf.

Fan Forum / Meet ‘n’ Greet handler om alt fra stabens overvejelser om den sidste del af sæsonen, akademiets jagt i Youth League og fortsatte udvikling af store talenter og ikke mindst de store planer for opgraderingen af MCH Arena.

Program for aftenen

Kl. 18.30
Claus Steinlein åbner sammen med Jacob Jørgensen og Preben Rokkjær, og de deler deres overordnede syn på FC Midtjylland og den kommercielle situation.

Kl. ca. 19.15
Flemming Broe, Brian Priske og Svend Graversen overtager de varme stole. Her gives en status på den sportslige situation i FC Midtjylland.

Kl. 20:00
Tak for i aften

Vært: Søren Ross, der guider os gennem aftenen med passion og stor indsigt.

Bidrag til aftenens emner

Har du spørgsmål til panelet omkring transfers, en ny fanzone, fremtidens talenter eller noget helt fjerde? Så send dine spørgsmål til info@fcm.dk og bidrag til livestreamingen. Spørgsmål kan sendes inden udsendelsen, men også under livestreamingen.

Link offentliggøres på onsdag

På onsdag eftermiddag offentliggør vi et link til livestreamingen på fcm.dk, hvor du kan deltage i vores livestreaming af Fan Forum / Meet ‘n’ Greet.

Arrangementet er skabt i samarbejde mellem FC Midtjylland, Black Wolves og Arbejdernes Landsbank.