Sponsor

Adgang til Midtjyllands mest attraktive netværk

Hos FC Midtjylland bliver du en del af et fællesskab, hvor langvarige relationer og stærke oplevelser er vejen til værdiskabende sponsorater.

Skræddersyede sponsorater til din virksomhed

Vi tilpasser sponsoratet til din virksomhed hvad enten ønsket er hospitality, netværk, eksponering eller digitale muligheder.

Hospitality og netværk

Hos FC Midtjylland tilbyder vi vores sponsorer en lang række hospitality-pakker, der matcher lige præcis din virksomheds behov.

Invitér dine forretningsforbindelser, dine medarbejdere eller dit netværk til topfodbold i unikke rammer.

Vi tilbyder forskellige lounges i forskellige prisklasser, hvor sponsorer til hver kamp nyder mad og drikkevarer ad libitum.

I loungen er der kampoplæg fra trænere og direktør, mens vores personale er garant for, at servicen er i top.

Se mulighederne

Eksponering og aktivering

Bliv set både lokalt, regionalt og nationalt. FC Midtjylland tilbyder mange former for eksponering både på kampdage og uden for kampdage.

FC Midtjylland har sin lokale forankring i Midt- og Vestjylland, hvor klubben er én af regionens største fællesskaber og ligger højt på listen over dem med det højeste tilskuergennemsnit.

Vi tilbyder bl.a. eksponering på fire forskellige typer LED-bander, faste skilte, 3D Cam Carpets og meget mere. Her bliver dit budskab præsenteret knivskarpt for millioner af TV-seere årligt og ca. 8.000 tilskuere i gennemsnit pr. kamp.

Se mulighederne

Digitale muligheder

FC Midtjylland har vokset sig til en magtfaktor i dansk fodbold – også uden for banen oplever vi en markant fremgang i interessen for vores klub.

Fremgangen er bl.a. skabt gennem en målrettet indsats i relevant kommunikation ud mod fans og andre følgere af klubben.

Det betyder også, at der er mange muligheder for eksponering og aktivering på vores digitale platforme, som bl.a. tæller sociale medier, websites, FCM TV, nyhedsbreve og et helt nyt univers af spiller- og kampstatistikker leveret af OPTA – dataleverandør for flere af de største europæiske ligaer.

Se mulighederne

Facebook

+335.000 unikke følgere

Instagram

+237.000 unikke følgere

Twitter

+50.000 unikke følgere

YouTube

+1.700.000 visninger pr. år

Nyhedsbrev

+28.000 modtagere

Website

+65.000 månedlige brugere

TV-seere

+3 mio. seere pr. år

App

+30.000 downloads

Masser af oplevelser

Hver sæson byder på oplevelser i sponsornetværket. Der er selvfølgelig masser af kampe på MCH Arena i 3F Superliga og ikke mindst de store europæiske aftener. Herudover er der Meet 'n' Greet, udebaneture og meget andet.

Meet 'n' Greet 2022
Sponsortur 2022
Kontakt
Jacob Jørgensen

Commercial Director

Hans Peter Riis

Head of Sales

Kim Kristensen

Sponsor Manager

Flemming Rønn Steen

Sales & Sponsor Coordinator

Louise Borum Mortensen

Sponsor Assistent