FCM Klubsamarbejdet

Fællesskab for hele vores region

FCM Klubsamarbejdet består af 145 samarbejdsklubber, hvilket gør det til Danmarks ubestridt største netværk af samarbejdsklubber.

FCM Klubsamarbejdet er en af grundstenene i FC Midtjylland. Siden stiftelsen af FC Midtjylland i 1998 har samarbejdet og opbakningen fra de regionale klubber været afgørende og central i opbygningen af FC Midtjylland som en magtfaktor i dansk fodbold.

Arbejdet i FCM Klubsamarbejdet handler ikke kun om talentudvikling – det handler faktisk i endnu højere grad om at styrke glæden og fællesskaberne omkring de lokale samarbejdsklubber og gøre dem til naturlige samlingssteder for sociale- og sportslige oplevelser.

Derfor favner FC Midtjyllands investering i de regionale klubber en lang række elementer som træneruddannelser, fodboldskoler, klubudflugter, sommerkampe og besøg fra Superliga-profilerne.

Læs mere om FCM Klubsamarbejdet

Siden begyndelsen i 1998 har vi udviklet os til at være Danmarks største af sin art. Gennem stærke relationer til samarbejdsklubberne arbejder alle parter for at give hinanden de bedste forudsætninger.
Tommy Jensen
Leder af FCM Klubsamarbejdet