Presse

Information til pressen

Her på siden har vi samlet information til pressen om bl.a. akkreditering, interviews, presseforhold på MCH Arena og kontaktmuligheder.

Akkreditering

3F Superliga
Journalister og fotografer kan selv akkreditere sig til FC Midtjyllands hjemmekampe på MCH Arena i 3F Superliga. Det sker via Superliga.dk. Er du ikke oprettet, sender du en e-mail til akkreditering@superliga.dk med dit fulde navn, medie, telefonnummer, e-mail og hvilken funktion du har for det pågældende medie (journalist, TV-reporter, fotograf m.m.).

Se mediemanualen

Akkrediteringssystemet på Superliga.dk lukker hver fredag kl. 10.30 før en given spillerunde.

Europæiske kampe
Medier, der ønsker akkreditering til FC Midtjyllands europæiske kampe, orienteres via vores presseliste forud for de enkelte kampe.

Presseinfo

Medier, der ønsker at komme på FC Midtjyllands presseliste, bedes venligst sende navn, medie, adresse og e-mail til presseansvarlig Mads Hviid Jakobsen på mhj@fcm.dk. Interviews med spillere eller relevante personer i FC Midtjylland i løbet af ugen koordineres ligeledes med Mads Hviid Jakobsen.

Der er fri adgang for pressen til FC Midtjylland træningspas på træningsanlægget i Ikast. Der kan dog være enkelte træningspas, hvor trænerteamet vælger at lukke træningen for offentligheden – herunder også pressen.

Vi opfordrer til, at man i god tid melder sin ankomst og angiver hvilke spillere eller andre nøglepersoner, man ønsker at tale med.

Stadion

MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning.

Parkering

Der findes presseparkering umiddelbart foran presserummet på MCH Arena.

Presserum

Presserummet på MCH Arena åbner to timer før kampe i 3F Superliga. Det vil være muligt at få en stadionplatte/sandwich inden kampen.

Der er trådløs internet i presserummet og på pressepladserne på MCH Arena.

Kontakt
Mads Hviid Jakobsen

Head of Communications