Udebaneture

Tag med på udebanetur til Nordsjælland

Sæsonens anden udebanetur i 3F Superliga står for døren, og som fan er du altid velkommen til at tage med på udebaneturene. Herunder kan du læse om den kommende udekamp, hvor FC Midtjylland gæster Right To Dream Park.

Næste udebanetur er lørdag den 27. juli kl. 16.00, hvor vi skal møde FC Nordsjælland i 3F Superliga. Her jagter vi sæsonens første sejr.

Stadionnavn: Right To Dream Park
Adresse: Farum Park 2, 3520 Farum
Tribune: DHL-tribunen (B) – Indgang 4
Kapacitet: 1.100

Udebaneafsnittet åbner kl. 14.45, og vi anbefaler at komme i god tid.

3F Superliga
lørdag 27/7 kl. 16:00
FC Nordsjælland FCN
FC Midtjylland FCM
Right To Dream Park
Køb billet

Info om billetsalg

Vi har her samlet al relevant information om billetter, så du er godt klædt på, hvis du skal med på udebanetur.

Billetter til FC Nordsjællands hjemmekampe kan købes online på billet.fcn.dk eller i billethusene på kampdagen. Ved køb i billethusene på kampdagen tillægges et administrationsgebyr på 20 kr. pr. billet.

Priser i forsalg

Voksne: 119 kr.
Børn (u/16 år): 49 kr.
Pensionist: 99 kr.
Studerende: 99 kr.

Køb billet her

Parkering

FC Nordsjælland tilbyder ikke decideret udebaneparkering, men der er flere parkeringsmuligheder tæt ved stadion. Der henvises til kortet forneden, som viser de forskellige parkeringsplaceringer.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme forskellige parkeringsregler på parkeringspladserne. Følg derfor altid reglerne listet på den opsatte skiltning.

Bustur til udekampe

Fanklubben Black Wolves udbyder busture til FCM's udekampe. Der garanteres busser til alle udekampe i Jylland og på Fyn, og desuden arrangeres der busture til alle andre udekampe, hvis et minimumsantal af deltagere opnås.

Alle er velkommen til at tage med Black Wolves-bussen til udekampe. Du betaler selv for turen, men er du medlem af Black Wolves, får du gratis billet til 3F Superliga-kampe.

Tilmeld dig busturen

Kontaktinfo

Har du spørgsmål omkring vores udebaneture, står vi altid klar til at hjælpe.

FC Midtjylland er repræsenteret via vores SLO til samtlige udekampe. Har du spørgsmål på kampdagen, kan du således altid tage kontakt til vedkommende.

Har du spørgsmål forud for udebaneturene, kan du også altid række ud til vores SLO. Du finder kontaktinfo nedenfor.

Kontakt
Yakub Kan

SLO