Guldminen

En idrætsfriskole i verdensklasse

Guldminen er en idrætsfriskole og en innovativ måde at tænke skole, sport og optimal udvikling på individets præmisser i en sammenhæng.

Ambitionen på Guldminen er at udvikle verdens bedste fodbold- og håndboldspillere – først og fremmest ved at udvikle atleten. Samtidig er det en ufravigelig ambition at skabe ansvarlige, robuste og læringsparate verdensborgere, der har lyst og mod til at bidrage til fællesskabet og til at gøre en forskel.

På Guldminen er legen og glæden de bærende elementer i en hverdag præget af masser af fysisk aktivitet – også i de boglige fag. Undervisningen er sammensat ud fra seks læringsprincipper, der gør, at hver elev får indlæring på dén måde, som er optimal for den enkelte elev.

Guldminens pædagogiske model H.A.V.K.A.T er udviklet af Svend Erik Schmidt, der er anerkendt som et ikon inden for læringsstile og individuel accelereret udvikling.

Læs mere om Guldminen

Vi gør alt for at udvikle alle børn på dén måde, der er bedst for det enkelte barn – både når det gælder om at skabe superatleter, men også når det handler om at skabe dygtige og robuste mennesker.
Claus Steinlein
Administrerende direktør, FC Midtjylland