Udebanefans

Info til udebanefans

Selvom du ikke holder med FC Midtjylland, vil vi gerne give dig og dine medfans den bedste oplevelse på MCH Arena, når I kommer for at støtte jeres hold.

Vi ønsker en positiv og aktiv deltagelse af fodboldfans på hele stadion – det gælder også for dig som gæst på udebaneafsnittet. Derfor har vi samlet nyttig information til dig her på siden.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på MCH Arena, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på stadion – god kamp!

Sydbank Pokalen
søndag 12/12 kl. 18:00
FC Midtjylland FCM
Brøndby IF BIF
MCH Arena

Info om billetsalg

Hos FC Midtjylland ønsker vi at gøre det nemt at komme til fodbold på MCH Arena, og derfor kan du her læse al relevant information om billetter.

Du kan købe billetter til udebaneafsnittet i forsalg på fcm.dk/billet. Billetsalget åbner som udgangspunkt ca. 14 dage før kampen.

Det er desuden muligt at købe billetter fra billethuset ved indgangen til udebaneafsnittet på MCH Arena, såfremt der ikke er udsolgt. Billethuset åbner 70 minutter før kampstart.

Billetpriserne varierer fra kamp til kamp og fra turnering til turnering. Vi henviser til vores online billetsalg på fcm.dk/billet for de aktuelle priser.

Du kan vælge at printe din billet hjemmefra i A4-format eller få den tilsendt som SMS til din smartphone.

OBS. Billetter er 25 kr. dyrere ved køb på stadion.

Der er plads til ca. 850 stående gæster på udebaneafsnittet på MCH Arena.

Som gæst på udebaneafsnittet til kampe mod F.C. København, skal du fremvise et FCK Away-kort. Billetter refunderes ikke, hvis det ikke kan fremvises.

Køb din billet

Parkeringsforhold

Det er let at komme til MCH Arena, når du skal se fodbold, og vi sørger for, at udeholdets fans kan holde tæt på udebaneafsnittet.

MCH Arena er let tilgængelig, hvis du kommer i bus eller bil, og stadion er velforbundet med motorvejene både fra nord, syd og øst. Adressen er:

MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5
7400 Herning

Til udebanefans og gæster på MCH Arena har vi parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området – ellers anbefaler vi parkering på P5.

Se parkeringsoversigt

Mad og drikke

Ingen fodboldkamp uden en stadionplatte. Vi sørger naturligvis for, at du kan købe både mad og drikke, når du besøger MCH Arena.

På udebaneafsnittet findes én salgsbod under tribunen. Boden er åben til alle kampe.

Priser

Fransk hotdog 25,-
Pølse m/brød 25,-
Grillpølse m/brød 45,-
Sandwich 45,-

Øl (0,4 l) 40,-
Sodavand (0,4 l) 25,-
Kaffe 20,-
Kakao 20,-
The 10,-

Derudover er der et udvalg af forskellige snacks i boden.

Muligheder med tifo

Hos FC Midtjylland hilser vi den fede stemning på stadion velkommen, og derfor er udeholdets fans mere end velkommen til at deltage aktivt.

Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion.

Tilladte materialer på MCH Arena

  • Papirark i A4, A3, A2, A1 og A0
  • Små flag
  • Megasize-flag fra 3 x 3 meter
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere i 1,5 meters højde

For benyttelse af tifo, store bannere og rulleflag skal der ansøges herom til sikkerhedschef Lars Pedersen på kst@fcm.dk eller 25 60 00 00.

Kontaktinfo

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål her på siden, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe, når I skal besøge MCH Arena.

FCM Sikkerhed har en repræsentant på udebaneafsnittet til samtlige hjemmekampe. Vedkommende vil byde velkommen og være klar til at hjælpe, hvis udebanefansene eller udeholdets SLO har spørgsmål til besøget på MCH Arena.

Vedkommende vil være til stede fra portene åbner til stadion, hvilket typisk er 70 minutter før kampen starter.

Kontakt
Lars Pedersen

Head of Security

Nicolai Eichmeyer

SLO