Klubben

Lyngfarven tilbage som en del af FC Midtjyllands Away Jersey 2021

Masser af mod og lysten til at gøre noget vildt er historien om FC Midtjyllands Away Jersey 2021, hvor også lyngfarven igen bringes i spil.

27/09/21
Morten Ambo
Foto: Stefan Steinn

Man kan se den i den nye udgave af det populære FIFA-spil, og nu kan du også se den i virkeligheden. Den nye FC Midtjylland Away Jersey 2021 er nu officielt ude, og det er en trøje, som igen bringer klubbens lyngfarve tilbage. Lyngfarven er en væsentlig del af fortællingen om regionen, området og mentaliteten. På heden arbejder vi hårdt, og på heden står vi sammen.

– Vores Away Jersey 2021 runder for denne gang lanceringen af nye trøjer af. Vi har i indeværende sæson lanceret ikke mindre end tre trøjer. Netop denne trøje er dén, jeg er allermest spændt på, for den er så unik i sine farvekombinationer, hvor lyngfarven igen er tilbage. Netop det at få lyngfarven tilbage er fantastisk, for det betyder meget for vores fans. Trøjen kan noget helt andet end både vores hjemmebane- og Europa-trøje, hvor vi på mange måder måske har været mere modige i designet end nogensinde før, siger Tommy Pedersen, merchandiseansvarlig i FC Midtjylland.

Som altid – med disse trøjelanceringer – har processen været lang, og i år har den været ekstra lang og besværliggjort af lange leveringstider grundet internationale corona-udfordringer, som mange leverandører, klubber og kunder lider under. Som en konsekvens heraf kan trøjen først købes online på ulveshoppen.dk fra fredag den 1. oktober kl. 11.00. Ligeledes vil trøjen kunne købes i Ulveshoppen på MCH Arena forud for kampen mod AGF den 3. oktober.

– Spillerne er virkelig begejstrede for den nye Away Jersey 2021, og det plejer at være en ganske god indikation. Nu glæder vi os bare til at kunne vise trøjen endnu mere frem, og vi glæder os til at se spillerne optræde i sættet, når vi spiller hjemme mod AGF, slutter Tommy Pedersen.

Se trøjen i Ulveshoppen