Førsteholdet

Truppen til pokalbraget mod Viborg

22 mand er udtaget, når det midtjyske derby står for døren i DBU Pokalens 1/8-finaler. Se hele FC Midtjyllands trup til torsdagens opgør nedenfor.

10/11/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Viborg røg ud allerede i 2. runde i sidste års DBU Pokalen, da det blev til et nederlag mod FC Fredericia. Anderledes vandt FCM som bekendt turneringen for anden gang i klubbens historie.

Torsdag står de to mandskaber over for hinanden i denne sæsons 1/8-finaler. Værterne fra Viborg er utroligt formstærke med 12 ubesejrede kampe i træk, og de udtagede FCM’ere kan se frem til en hård dyst for videre avancement i turneringen.

Sørensen før pokal-derby: Vi vil vinde turneringen igen

To mand skal sorteres fra nedenstående trup før kampstart. Elias Olafsson sidder ude på grund af sygdom, mens Evander og Henrik Dalsgaard fortsat er skadet.

Truppen

1. Jonas Lössl
4. Stefan Gartenmann
5. Emiliano Martínez
6. Joel Andersson
7. Pione Sisto
8. Kristoffer Olsson
9. Sory Kaba
11. Gustav Isaksen
15. Gustav Christensen
17. Mads Døhr Thychosen
18. Edward Chilufya
20. Valdemar Byskov
21. Andreas Nibe
22. Pontus Texel
24. Oliver Sørensen
26. Pablo Ortiz
28. Erik Sviatchenko
30. Mark Ugboh
35. Charles
36. Anders Dreyer
44. Nikolas Dyhr
73. Juninho

Følg Viborg FF – FC Midtjylland

Der forventes udsolgt på udebaneafsnittet, når FCM torsdag kl. 17.30 indtager Energi Viborg Arena. Har du ikke nået at skaffe billetter til opgøret, kan du følge med på DR 2 eller i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Det er også muligt at dykke ned i kampforløbet ved at følge med i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen, hvor du får live statistikker som Expected Goals samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.